XXX Chats

Citysexchat

Tempat dating putrajaya

Jadi, sementara menunggu abang dan kakak bermain di bahagian yang lebih mencabar, anda boleh bawa anak yang lebih kecil bermain di yang terdapat di sekitar kawasan tersebut.

Seperti yang kita tahu, harga untuk membeli set-set mainan ini bukanlah murah, apatah lagi yang set yang bertema seperti Star Wars.

Di dalam tempat ini, disediakan lebih 300 jenis mainan sedemikian, termasuklah model-model terbaru dari Lego, Djeco, serta robot Gundam yang bertujuan untuk mengasah kreativiti dan imaginasi mereka.

Untuk mereka yang pertama kali ingin mencuba, disediakan pakej percubaan.

Anak kecil berusia 8 tahun ke bawah juga boleh memanjat secara percuma.

Waktu Operasi: Isnin – Jumaat: 12tghri – 8mlm, Sabtu, Ahad & Cuti Sekolah: 10pg – 8mlm Harga Tiket: RM25 (Hari biasa), RM30 (Sabtu, Ahad & cuti sekolah) Alamat: IOI City Mall, Lebuh IRC, IOI Resort City, 62502 Selangor.

Tel: 03-8328 8880 Facebook: https:// Blokspace adalah tempat yang ideal bagi kanak-kanak berusia 5-14 tahun yang gemarkan permainan berbentuk binaan seperti memasang Lego dan robot.

Waktu Operasi: Isnin, Rabu – Jumaat 10pg – 6ptg, Sabtu – Ahad pg – 6ptg Harga Tiket: RM32 (Dewasa), RM27 (Kanak-kanak), Pakej Keluarga RM116 (2 dewasa & 2 kanak-kanak) Alamat: 40187 & 40188, Jalan Prima Tropika Barat, Bandar Putra Permai, Seri Kembangan Tel: 03 8941 2099 Facebook: Farm In The City Malaysia Bagi anak-anak yang suka melompat, ini adalah tempat yang paling sesuai untuk melepaskan seluruh tenaga mereka dan terapung di udara. Jump Street Trampoline Park adalah satu-satunya dan macam-macam lagi.

Bahkan, anda tidak perlu risau kerana mereka juga mengkhaskan sebuah tempat untuk anak sekecil usia 3 tahun.

Bukan itu saja, anda juga boleh cuba menghasilkan sendiri model dengan harga yang amat berpatutan, iaitu sekitar RM20.

Ia tentunya sebuah pengalaman unik dan membuka minda anak-anak!

Comments Tempat dating putrajaya

  • Dating malam-malam di Putrajaya Ceritera Sang Puteri
    Reply

    Jalan punya jalan, tanpa tahu arah tujuan, last-last tak kemana pon, Putrajaya je, tak jauh pon dari rumah, tapi takpe,niat Abi nak meluangkan masa bersama pun dah cukup buat aku terharu.hahaha terharu lah sangat. Mastilah beb, dalam dia penat-penat baru balik kerja, still gagahkan diri bawak bini.…

  • Senarai Tempat Makan Murah, Best Dan Menarik Putrajaya - Saji.my
    Reply

    Disini kami senarai restoran di Putrajaya. Sememangnya Purajaya tempat makan best dan menarik untuk kedai makan murah di Putrajaya sehinggalah tempat makan yang lain akan kami kongsikan dalam artikel ini. Sekadar info, sengaja kami senaraikan 8 tempat makan di Putrajaya. InsyaAllah senarai ini.…

  • Cruise Tasik Putrajaya - Cruise Beyond Your Imagination.
    Reply

    As the cruise service provider in Putrajaya, CTP was set up to tap into the recreational potential of the unique 650 hectare man-made lake and wetlands which spans across the city's landscape. CTP also serves to complement the city's tourism appeal, allowing visitors to see and marvel at the many stunning sights and.…